Gelekt? Alfa Romeo MiTo GTA

Alfa Romeo MiTo GTA
Het lijkt erop dat ze bij Alfa Romeo toch dringend eens wat lekken moeten gaan dichten…

Alfa Romeo vond het gisteren leuk om ons te plagen met een teaser van de MiTo GTA, vandaag blijkt dat er al een foto gelekt is van het kleine monster. De MiTo GTA zal, als alles goed gaat, een 1.8 liter twin turbo benzinemotor krijgen met een vermogen van 240 pk. Om de naam GTA waardig te blijven werd er tevens op het gewicht bespaard. Dankzij het gebruik van carbon en aluminium zal de GTA ongeveer 1150 à 1200 kilogram gaan wegen.

Het conceptmodel van de MiTo GTA wordt op het autosalon van Genève officieel voorgesteld maar dankzij de gelekte foto kunnen we al duidelijk zien waar de MiTo aangepast werd. De MiTo GTA is een stuk stoerder dan de ‘gewone variant’, opmerkelijk zijn de nieuwe velgen, de diephangende neus en de aangepaste onderbumper. De zwarte zijspiegels en donkere randen rond de koplampen maken het geheel volledig af. We zijn alvast benieuwd naar de confrontatie in Genève! (Via: Alfablog)

Alfa Romeo MiTo GTA

Deel dit bericht:

4 reacties op "Gelekt? Alfa Romeo MiTo GTA"

 1. XliljeezyX 19-02-2009 om 21:35

  Die velgen zijn best mooi!
  Hij ziet er ook nog eens zeer sportief uit, ik denk het wel dat dit hem wordt.
  en 240pk is niet niks voor zo’n klein autotje’misschien is het wel een leuke stoplicht racer.

 2. dimitri 19-02-2009 om 22:42

  echt vet, enig id wat dit bommetje gaat kosten??

 3. XliljeezyX 19-02-2009 om 22:58

  Ca. 25-30.000

 4. JLD 18-06-2009 om 18:48

  Goed dat ze bij Alfa wakker zijn geworden…veel leuke dingetjes op til..zien we eindelijk nog ’s originele autootjes tussen die massa gruwelijke duitse monotonie…nu nog Alfa terug in eche competitie…..?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...