Rolls-Royce Phantom is klaar voor 2009!

Rolls-Royce Phantom Facelift 2009
Rolls-Royce heeft de Phantom een “product update” gegeven voor 2009.

Rolls-Royce noemt het geen facelift maar houdt het bewust bij een “product update”. Het 2009 model is dan ook niet zoveel veranderd ten opzichte van het vorige model. De Phantom krijgt onder andere een licht aangepaste neus die van de Phantom Coupé en Drophead Coupé komt. Deze heeft een smallere voorbumper en een minder diepe grille van roestvrij staal. De afgebeelde 21″ velgen zijn nu ook standaard op de Phantom.

De nieuwe Phantom krijgt ook enkele technologische vernieuwingen mee, zo zijn de deurklinken voorzien van LED verlichting en is de connectiviteit voor passagiers verbeterd dankzij 12″ schermen en een nieuw geplaatst bedieningspaneel voor de bediening van de airconditioning, audio en de elektrische ruiten. Rolls-Royce heeft ook nieuwe leeslampjes en een hemeldak beschikbaar gemaakt. (Via: WCF)

2009-rolls-royce-phantom-facelift_7

2009-rolls-royce-phantom-facelift_2

2009-rolls-royce-phantom-facelift_5

2009-rolls-royce-phantom-facelift_6

2009-rolls-royce-phantom-facelift_9

2009-rolls-royce-phantom-facelift_8

2009-rolls-royce-phantom-facelift

2009-rolls-royce-phantom-facelift_10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...