Audi Brussel trekt economische werkloosheid in


Alweer goed nieuws voor Audi Brussel, de geplande economische werkloosheid wordt ingetrokken door de grote vraagstijging naar de Volkswagen Polo.

Normaal moesten de personeelsleden van Audi elke vrijdag gedwongen thuisblijven, maar vanaf maart worden ze opnieuw op het werk verwacht. De afgelopen weken zijn er namelijk 20.000 exemplaren van de Volkswagen Polo verkocht en deze worden enkel in Brussel en Pamplona (Spanje) geproduceerd.

Goed nieuws dus voor het personeel van Audi Brussel, de vraagstijging naar de Polo’s zou het gevolg zijn van de schrootpremie die de Duitse overheid ingevoerd heeft. Duitsers krijgen 2.500 euro van de overheid als ze hun oude auto inruilen voor een nieuw model. (Via: Deredactie.be)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Audi Brussel trekt economische werkloosheid in"

  1. tom 18-02-2009 om 21:08

    mooie auto

Reageer

Reactie aan het plaatsen...