Eerst foto: Seat Exeo ST

seat_exeo_st
De Seat Exeo zagen we al, nu toont Seat ook beelden van de break-versie van de Seat Exeo, die de naam Seat Exeo ST meekrijgt.

De Seat Exeo ST staat, net zoals de Seat Exeo, op het platform van de vorige generatie Audi A4 en heeft bijgevolg enkele kenmerken van de A4 mee. De ST zal 442 liter bagage kunnen vervoeren en is zo’n 6 cm langer dan de Seat Exeo.

Onder de motorkap kan je kiezen tussen 3 verschillende benzinemotoren die een vermogen leveren tussen de 102 en 200 pk, en drie common-rail dieselmotoren,  die tussen de 120 en 170 pk leveren. (via HLN)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerst foto: Seat Exeo ST"

  1. XliljeezyX 14-02-2009 om 19:52

    Vind hem eigenlijk nogal duur voor wat hij waar is.
    En de ‘ST’ uitvoering vind ik hem een stuk minder mooi!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...