Officieel: Maybach Zeppelin

maybach_zeppelin
Maybach moet dringend meer wagens verkopen heeft de Maybach Zeppelin gebouwd, een luxe-versie van de standaard Maybach.

De Maybach Zeppelin is de reïncarnatie van de Zeppelin die Maybach in de jaren ’30 maakte. Toen beschikte de Maybach Zeppelin over een speciaal kleurtje, exclusieve materialen en ’s werelds eerste luchtverfrisser. Nu is dat niet anders, én daarenboven is de Maybach Zeppelin de krachtigste der Maybachs. Specifieke cijfers kregen we echter niet.

Zowel de Maybach 57 als de Maybach 62 zijn in de Zeppelin-uitvoering beschikbaar. Hoeveel de wagen kost vertelt het persbericht ook niet, maar als je daarnaar moet vragen, kan je de Zeppelin allicht niet betalen. Wel circuleren er op het internet prijzen, met name €406.000 voor de Maybach 57 en €473.000 voor de Maybach 62. Er zullen slechts 100 exemplaren gebouwd worden, enkele daarvan zullen we op het autosalon van Genève kunnen bewonderen.

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

Maybach Zeppelin

The new Maybach Zeppelin

The reincarnation of an automotive legend

Stuttgart – The Maybach brand is bringing out the new Maybach
Zeppelin to spearhead its luxury saloon model range. The new model, which is receiving its premiere at the Geneva Motor Show, represents the absolute zenith in the high-end luxury saloon seg-ment. This makes it a worthy successor to the legendary Maybach Zeppelin, which was
revered worldwide as the ultimate in high-class automotive engi-neering in the 1930s. The hallmark features of the new Maybach flagship’s unique sense of style include a stunning paint finish, featuring a shoulderline in a contrasting colour, as well as the ex-quisite, meticulously crafted materials in the interior, whose long list of optional extras includes a world first – a highly sophisti-cated perfume atomiser. The new model’s performance even out-classes the rest of the Maybach range, making it the most power-ful Maybach ever. In a nutshell: the Maybach Zeppelin epitomises stylish elegance and the art of vehicle manufacture at its most re-fined as no car has ever done before. The new Maybach Zeppelin is being built in a limited edition of just 100 worldwide.

Even today, the name “Zeppelin” has an incomparable ring to it in the realm of high-end luxury cars. As in bygone times, Maybach is once again building the Maybach Zeppelin for drivers who are seeking some-thing extra special, even in this most luxurious of automotive segments. Not only do the Maybach 57 Zeppelin and Maybach 62 Zeppelin stand out for their exquisite elegance,
inventive ideas and phenomenal performance, only one hundred of these
special model versions of the high-end luxury saloons will be made worldwide.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Maybach Zeppelin"

  1. Steven 16-02-2009 om 23:23

    interieur is weer typisch Maybach… Oerdegelijk, ultraluxues, oogstrelend

    Maar waartom oh WAAROM moet ik steeds kotsen van de voorkant?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...