Facelift: Seat Altea en Seat Leon

Facelift Seat Altea
Seat heeft de Leon en Altea een facelift gegeven!

Seat heeft foto’s en details onthuld van de facelift van de Altea en Leon die op het autosalon van Genève voorgesteld zullen worden. Nieuw is de grille, het kleinere Seat logo en de grotere koplampen. Achteraan is de achterruit groter geworden en werden de achterlichten aangepast. Binnenin zijn er nieuwe materialen gebruikt en werd het instrumentenpaneel en de middenconsole bijgewerkt.

Er is ook een nieuwe technologie beschikbaar die XDS zal gaan heten. Dit is een zelf vergrendelend differentieel dat samenwerkt met het ESP systeem en zo voor meer tractie zorgt. Nieuw is ook de introductie van common-rail dieselmotoren, de 2 liter TDI motor is daardoor ook beschikbaar met 170 pk naast de gebruikelijke 140 pk. Beide modellen zullen op het autosalon van Genève voorgesteld worden. (Via: WCF)

Seat Altea:

seat_altea_2

seat_altea_1_interieur

seat_altea_3_gamma

Seat Leon:

seat_leon_1

seat_leon_2

seat_leon_3

seat_leon_4

Deel dit bericht:

1 reactie op "Facelift: Seat Altea en Seat Leon"

  1. XliljeezyX 07-02-2009 om 12:13

    Ik dacht dat ze de Altea eruit zouden doen en in plaats daarvan de nieuwe Exeo voor in de plaats kwam!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...