Onthuld: Nieuwe Renault Clio

Nieuwe Renault Clio
Renault heeft de Renault Clio een facelift gegeven zodat die terug met de concurrentie meekan.

De volledige voorkant werd vernieuwd met nieuwe koplampen, een nieuwe grille en een nieuwe voorbumper. De nieuwe Clio oogt daardoor een stuk agressiever. De gefacelifte Clio beschikt daarenboven over een nieuw Carminat TomTom navigatiesysteem dat volgens Renault één van de goedkoopste ingebouwde navigatiesystemen op de markt is. De optieprijs bedraagt dan ook maar 550 euro.

 

De nieuwe Clio krijgt ook een GT variant, deze krijgt een extra sportieve look. Zo is er plaats voor twee uitlaatpijpen, een voorspoiler en een unieke kleur “Malta blue”. Binnenin werd alles afgewerkt met GT logo’s en zijn alle gebruikte materialen opgewaardeerd. (Via: WCF)

nieuwe_renault_clio_1

nieuwe_renault_clio_2

nieuwe_renault_clio_3

nieuwe_renault_clio_4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...