Spyshots: Alpina B7

Spyshot: BMW Alpina B7
Er zijn spyshots opgedoken van de nieuwe Alpina B7 die op het autosalon van Genève voorgesteld zal worden.

Alpina is bekend voor zijn multispaaks velgen, minutieus interieur en het Alpina blauw metallic als kleur voor de wagen. Op de foto zien we de velgen en het Alpina blauw nog niet maar zijn alle andere aanpassingen wel doorgevoerd. We kregen eerder al een schets van Alpina en daarop blijkt dat het productiemodel er niet veel vanaf wijkt. Achteraan zien we trouwens de typische Alpina achterspoiler.

De nieuwe Alpina B7 is gebaseerd op de nieuwe BMW 750i die uitgerust is met een 4.4-liter V8 met supercharger. Alpina zorgt ervoor dat het vermogen opgekrikt wordt, hoewel er nog geen officiële cijfers beschikbaar zijn vermoeden we dat de nieuwe B7 alvast meer vermogen zal hebben dan zijn voorganger die 500 pk en 700 Nm koppel had. De sprint van 0 naar 100 km/u was voorbij in 4,8 seconden.

Voor de officiële cijfers is het wachten tot het autosalon van Genève in maart. Naast de Alpina B7 zal Alpina ook de B6 GT3 voorstellen, een racewagen voor het Europese GT3 kampioenschap.

Spyshots: (Via: WorldCarFans)

Spyshot: BMW Alpina B7

Spyshot: BMW Alpina B7

Spyshot: BMW Alpina B7

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Alpina B7"

  1. XliljeezyX 05-02-2009 om 15:27

    Spoilertje staat hem goed!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...