Spyshots: Audi A4 Allroad

Audi A4 Avant Allroada
Spionagefotografen hebben de Audi A4 Allroad gespot tijdens wintertesten, de nieuwe variant van de A4 zou op het autosalon van Genève in première gaan.

De A4 Allroad moet het kleine broertje worden van de A6 Allroad. Net als de A6 Allroad krijgt de A4 Allroad plastic afwerking rond de bumpers en wielbogen. De Allroad variant krijgt als eerste van de A4 familie LED-achterlichten. De grootste wijziging van de A4 Allroad ten opzichte van de standaard A4 Avant is de rijhoogte, doordat de A4 Allroad wat hoger op zijn poten staat geeft deze een wat agressievere indruk en kan deze verschillende soorten terrein aan.

De A4 Allroad zal standaard beschikken over het Audi Quattro vierwielaandrijvings-systeem en onder de motorkap zullen dezelfde motoren als de A4 Avant beschikbaar zijn. Over de kostprijs van de A4 Allroad is nog niets bekend maar we verwachten dat deze iets hoger zal liggen dan de standaard A4 Avant Quattro. (Via: WCF)

audi_a4_avant_allroad_1

audi_a4_avant_allroad_2

audi_a4_avant_allroad_3

audi_a4_avant_allroad_4

audi_a4_avant_allroad_5

audi_a4_avant_allroad_6

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...