Geneve’ 09: Audi TT-RS


Ook Audi zal aanwezig zijn op het autosalon van Genève en de wagen die het merk uit Ingolstadt mee zal hebben, is niet van de minste.

Naar het schijnt neemt Audi de Audi TT-RS mee naar Genève, de krachtigere versie van de Audi TT-S, die op zijn beurt de krachtigere versie is van de Audi TT. Onder de motorkap van de TT-RS ligt een 2.5 liter 5 cilindermotor waar een turbo werd opgeschroefd. Deze motor moet ongeveer 330 tot 350 pk leveren en ongeveer 450 Nm. De sprint tot honderd zou zo in minder dan 5 seconden gedaan moeten zijn en dankzij de FSI-technologie zou het verbruik onder de 10 liter/100 km moeten blijven.

Of de Audi TT-RS in staat is rivalen als de SLK 55 AMG, de BMW Z4M en de Porsche Cayman weerwerk te bieden, weten we te melden vanop het autosalon van Genève. (via: LeBlogAuto)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...