Eerste indruk: Opel Insignia OPC

opel_insignia_opc
Op een besloten bijeenkomst werd de voorbode van de Opel Insignia OPC voorgesteld, maar met zijn tijd komt alles hoe dan ook op internet terecht, zo ook deze foto.

We zullen de Insignia OPC voor het eerst zonder camouflage zien op het autosalon van Frankfurt, – lees: enkele dagen ervoor lekken er allicht al wat beelden – maar op het autosalon van Genève zal de conceptcar van dit model debuteren.

Over de prestaties is bijzonder weinig geweten, maar een rondje Nordschleife zou de Insignia OPC in 8 minuten kunnen afronden. De motor beschikt over zes cilinders, die in samenwerking met twee turbo’s 320 paarden voortbrengen. Een voorproefje van wat we mogen verwachten, geven we op het autosalon van Genève. (via: AutoWereld)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...