Spyshots: BMW 760 Li

bmw_760_spy
De BMW die een tijd geleden gespot werd, blijkt geen BMW M7 te zijn, wat we hoopten, maar is een BMW 760 Li.

Op de zijkant van het gespotte model lijkt het erop dat de badges – die nu nog met tape beplakt zijn – het opschrift V12 bevatten. BMW liet eerder al weten dat het werkte aan een nieuwe V12-motor, dus het zal allicht wel die motor zijn, die onder de motorkap van de BMW 7 met lange wielbasis ligt.

Details over die motoren zijn nog niet bekend, maar insiders vermoeden dat de V12-motor 2 turbo’s opgeschroefd zal krijgen, om zo te kunnen concurreren met de Mercedes S600 en de Audi A8 W12.

WorldCarFans meldt nog dat de komst van de 760 Li zeker niet uitsluit dat er geen BMW M7 komt, integendeel, het online automagazine beweert dat BMW aan het werken is aan een BMW M7. We kijken daar alvast naar uit, maar tot dan kunnen we ons tevreden stellen met de Alpina B7.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Spyshots: BMW 760 Li"

 1. XliljeezyX 26-01-2009 om 19:48

  -Als je beetje rond kijkt via google dan zul je zien dat er op verschillende site’s staat dat het blok een vermogen van 500 PK zal hebben.-

  Buiten dat – – vind ik het een zeer mooie auto! die 2x dubbel vierkante pipes staat goed op dit model!

  Maar even, die velgen staan ook nog zo slecht nog niet !

 2. MRM 26-01-2009 om 19:54

  het zou me wel verbazen mocht BMW effectief die velgen aanbieden op haar toekomstig vlaggenschip

 3. Willem 26-01-2009 om 20:20

  WorldCarFans meldT aub! Edit: aangepast

  Mooie wagen, bekeken op het salon. Enkel de achterkant vind ik iets minder. Maar die is dan wel weer mooier als de lichten aangaan! Benieuwd naar de nieuwe 12 cilinder! Want die zal dan ook weer de basis worden voor de volgende Rollsen.

 4. Bob S 27-01-2009 om 9:59

  Ik vind het ook een zeer mooie wagen. Ik heb al de eer gehad om een testrit te moge make, spijtig genoeg met de 730d, maar het is echt een fantastische auto. Op foto ziet hij er niet zo goed uit soms, maar in het echt ziet hij er echt graaf uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...