Volkswagen Bluesport Concept in productie?


Op het autosalon van Detroit stelde Volkswagen de Bluesport Concept voor, of de wagen effectief in productie gaat is nog niet geweten.

En dat hangt van verschillende factoren af. Volkswagen heeft namelijk laten weten dat het de Bluesport wil ontwikkelen, maar enkel op voorwaarde dat ook Porsche een Audi meewerken aan de gezamenlijke stukken van deze kleine cabrio.

Audi zou dan allicht dit platform gebruiken om de Audi R4 gestalte te geven, Porsche zou echter niet van plan zijn de Boxster op dit platform te zetten, dus zou het een nieuw instapmodel moeten positioneren onder de Boxster.

Hoe, waar en wanneer is nog niet geweten, maar als het zover is, leest u het ongetwijfeld hier. Als de Bluesport het productiestadium haalt natuurlijk, wat we van harte hopen! (Via: LeftLane)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volkswagen Bluesport Concept in productie?"

  1. drakie 23-01-2009 om 19:48

    Vind hem wel mooi maar word deze erg duur? Naar mate dat we volkswagen kennen zal dit toch wel kwalitijd zijn. Ik kan wel niet tegen de tikken of rare geluidjes. Ik hoop dat volkwagen er iets moois van maakt. Ik vind het wel jammer dat de boxster er niet van in is maar dat zullen we nog wel zien.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...