Top Gear onthult ‘The Stig’


Nadat er de laatste weken nogal wat heisa ontstond rond de figuur ‘The Stig‘, heeft Top Gear dan maar zelf de identiteit van de man in het witte pak onthuld.

Volgens geruchten bestaat er meer dan 1 Stig en Top Gear bevestigt dat ook. The Stig wordt door 3 verschillende piloten gespeeld en volgens Top Gear zijn dat respectievelijk Barack Obama, Sir Tom McKillop en Graham Hill.

De eerste is misschien wel president van de Verenigde Staten, desalniettemin neemt hij af en toe de tijd om voor Top Gear enkele rondjes te rijden in een snelle wagen. Tom McKillop is de directeur van de RBS, de bank die momenteel enorme schulden heeft en dit komt volgens Top Gear door het feit dat McKillop nogal afgeleid werd door de Gumpert Apollo. Graham Hill, de vader van Damon, is in feite omgekomen bij een vliegtuigongeluk, maar volgens Top Gear heeft hij zijn dood in scène gezet om uiteindelijk rondjes te rijden op het Top Gear track.

Die mannen van Top Gear blijven grappig, zoveel is zeker! Jeremy Clarckson heeft zich overigens verontschuldigd voor de leugen dat The Stig magnetische knieën zou hebben, want geen van bovenstaande Stigs heeft magnetische knieën.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Top Gear onthult ‘The Stig’"

 1. drakie 23-01-2009 om 19:43

  Was barack obama hier echt voor betaald?

 2. Willem 23-01-2009 om 22:21

  Mag ik toch even wijzen op de GIGANTISCHE fout in de titel van het artikel?

  Edit: aangepast

 3. Willem 23-01-2009 om 23:09

  Met dank:-)

 4. XliljeezyX 24-01-2009 om 13:24

  Dat mistirie ook weer opgelost 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...