Geruchten: Wie is de Stig?

The stig
Ben Collins zou de onbekende testpiloot, genaamd “the Stig”, bij Top Gear zijn. Volgens een insider zijn er echter minstens 4 Stigs.

Maandag werd bekend dat 33-jarige Ben Collins de Stig zou zijn, dat zou hij verklaard hebben in een kunstgalerij. Volgens de eigenaar van de kunstgalerij wou Ben Collins een afdruk met de Stig in actie bestellen. Daar verklaarde hij letterlijk dat hij de Stig was. Ook een werkman zou bij Ben Collins thuis een wit pak en witte helm gezien hebben.

Ben Collins was een piloot in de Formule-3, Le Mans, GT en NASCAR. Verder is hij momenteel actief als stuntpiloot voor diverse films zoals de recente James Bond film Quantum of Solace. Velen speculeerden al lange tijd dat Ben Collins de Stig zou zijn, maar hij ontkende dat altijd.

Het lijkt natuurlijk bijna onmogelijk om met één Stig alle opnames van Top Gear te doen, volgens Daily Mail zouden er minstens 4 stigs in het spel zijn. Volgens een bron die dicht bij Top Gear staat zou ook Julian Bailey de rol van de Stig vertolken, deze 47-jarige ex-F1-piloot racete vroeger voor Tyrrell en Lotus.

De BBC zelf  wil zoals gewoonlijk geen commentaar geven rondom de Stig. De BBC-bron vergelijkt de Stig graag met de kerstman, niemand wil weten dat hij niet echt bestaat. “Kinderen geloven graag dat hij een echte robot is, met magnetische knieën.” (Via: HLN)

Deel dit bericht:

6 reacties op "Geruchten: Wie is de Stig?"

 1. XliljeezyX 21-01-2009 om 15:56

  Mr. Hammilton blijkt ook 1 van de 4 te zijn

 2. bram 21-01-2009 om 16:12

  totaal ni, top gear bestaat al langer dan da hamilton bekend is.

 3. PJS 21-01-2009 om 16:38

  Bij Hamilton heb ik ook mijn twijfels, wat is uw bron XliljeezyX?

 4. XliljeezyX 21-01-2009 om 16:52

  @PJS. zo hier en daar hoor en lees je wel eens wat.

 5. BNNY 21-01-2009 om 17:10

  Hamilton is een wereldkampioen F1 rijden bij een TOPteam, met andere woorden is hij constant bezig met zijn eigen “werk”, dus het zou me zeeer sterk verwonderen moest deze “jonge nieuwkomer” tijd vinden laps te gaan rijden voor TG

 6. _________________ 21-01-2009 om 17:26

  moet wel zeggen, die tijd die Hamilton op een nat en met olie bedect circuit neerzette, zou hij het “Top Gear Test Track” niet wat langer kennen???

Reageer

Reactie aan het plaatsen...