Ron Dennis stapt uit F1


Het persbericht van McLaren Mercedes was nog maar net afgekoeld, blijkt nu dat Ron Dennis uit de F1 zal stappen.

In het vorige artikel over McLaren Mercedes’ F1-bolide, meldden we dat Ron Dennis teambaas zou blijven, niet dus. Volgens Car Magazine zal Ron Dennis zich concentreren op een nieuwe reeks supersportwagens en daarom een stapje opzij zetten, van het F1-team weg.

Een van de wagens waarop hij zou focussen is een concurrent voor de Ferrari F430 Scuderia en van die concurrent heeft Car Magazine ook wat beelden online gezet, die hieronder terug te vinden zijn. De ploegbaas van het team zal Martin Whitmarsh worden, die voorheen COO was.

Ron Dennis wou nog duidelijk maken dat hij zeker niet op pensioen gaat, hij is zelfs van plan nog harder te werken binnen de McLaren groep. (via CarMagazine)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...