Spyshots: Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

mercede-e_klasse-coupe-thumb
Na de presentatie van de nieuwe E klasse sedan is het enkel wachten geblazen op de komst van de andere varianten. De Coupé – die we momenteel kennen als CLK – werd onlangs vastgelegd in het maagdelijk wit. 

Aangezien het design van deze wagen niet veel zal afwijken van de sedan is het me een raadsel waarom de Duitsers hun wagen nog afdekken, en dan nog enkel de lichtunits & de spoiler achteraan. Wat wel opvalt is het grote glazen dak, dat een open gevoel creëert. Allemaal goed en wel, maar in feite wachten we allemaal op de brute E63 AMG. Desalniettemin is deze wagen een prachtverschijning, en zal het een gevestigde waarde worden voor de Mercedes’ verkoopsmarkt.

Op de foto’s zien we dus niets vernieuwend of iets dat we nog niet wisten, maar we delen ze toch graag met jullie mee. Wel speciaal is de afgeplakte GLK op de laatste foto. Heeft AMG eindelijk zijn ding mogen doen, of wordt er getest met een nieuwe motor? De toekomst zal raad brengen..

mercede-e_klasse-coupe-1

mercede-e_klasse-coupe-2

mercede-e_klasse-coupe-3

mercede-e_klasse-coupe-4

mercede-e_klasse-coupe-5

mercede-e_klasse-coupe-6

mercede-e_klasse-coupe-special

Fotos via GlobalMotors.net

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...