Officieel: Fisker Karma S Concept

Fisker Karma S Concept
Fisker heeft op het autosalon van Detroit de Karma S Concept voorgesteld, een tweedeurs cabrio gebaseerd op de Karma Sedan.

De Karma S is net als de Karma Sedan gebouwd uit een Aluminium “spaceframe” en beschikt over dezelfde Q-DRIVE plug-in hybridemotor. Onder de motorkap zit een 2.0 Ecotec turbomotor van GM die een vermogen van 260 pk genereert om de batterijen weer op te laden. De twee elektromotoren samen zorgen voor 400 pk die zowel naar de voor- en achterwielen worden gestuurd.

In tegenstelling tot de nieuwe Toyota Prius is de Fisker Karma S wel een hybridewagen waar je in gezien wilt worden. Je kan ermee tot 675 kilometer rijden zonder de planeet op te warmen. De prestaties werden niet vrijgegeven maar zullen in de buurt liggen van de Karma Sedan, dat wil zeggen 0 naar 100 km/u in 5,8 seconden en een topsnelheid van 200 km/u. (Via: WCF)

Fisker Karma S Concept

Fisker Karma S Concept

Fisker Karma S Concept

Fisker Karma S Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...