Subaru Legacy Concept onthuld

Subaru Legacy Concept
Subaru gebruikt het autosalon van Detroit om de Legacy Concept voor te stellen, de teaserfoto was spannender dan het eindresultaat.

Het nieuwe concept moet de toekomstige designrichting van Subaru tonen, het merk had recent nogal weinig succes met het uiterlijk van de Tribeca en de nieuwe Impreza. De Legacy Concept staat op een wielbasis van 2,75 meter en werd ontworpen om zoveel mogelijk uitstraling te hebben. Op de foto hierboven lijkt dat aardig te lukken maar de voorkant van de Legacy Concept lijkt wel het syndroom van Down te hebben. Misschien moeten ze daar bij Subaru maar eens aan gaan sleutelen.

Binnenin vinden we dat de Legacy Concept eigenlijk een vierzitter is die uitgerust is met verschillende touch-screens, futuristisch ziet dat er wel uit maar iedereen weet natuurlijk dat je deze op het productiemodel nooit zal vinden. Het moderne design trekt zich door in het dashboard en de wit lederen zetels met zwarte afwerking. Onder de motorkap van de Legacy concept vinden we een 3.6 liter boxer motor met een vermogen van 258 pk en 350 Nm koppel.

onthuld_subaru_legacy_concept_1

onthuld_subaru_legacy_concept_2

onthuld_subaru_legacy_concept_3

onthuld_subaru_legacy_concept_4

onthuld_subaru_legacy_concept_5

onthuld_subaru_legacy_concept_6

Deel dit bericht:

2 reacties op "Subaru Legacy Concept onthuld"

  1. XliljeezyX 12-01-2009 om 14:53

    Het zal me niks verbazen als hier ook een hybride versie van komt.

  2. Bart Deceuninck 14-01-2009 om 2:52

    Kom nou, Down…
    Smaak en kleur hé … ik ben alvast 100% pro

Reageer

Reactie aan het plaatsen...