Preview: Lamborghini LP670-4 SV


Lamborghini zal de Murcielago LP670-4 SV voorstellen op het autosalon van Genève. Hoog tijd dus om even vooruit te blikken.

De auto zal er uiteraard een stuk agressiever uitzien dan de doorsnee Murcielago en dat zal komen door het hoekiger design. Aan de voorkant zullen er extra luchtinlaten voorzien worden, er zullen nieuwe velgen beschikbaar zijn en zelfs de achteruitkijkspiegels werden opnieuw getekend. De koper krijgt de mogelijkheid de letters SV op de zijkant te laten zetten en zal keuze hebben tussen een standaard spoiler of een agressieve spoiler.

Met de kleine spoiler bedraagt de topsnelheid 342 km/u, kies je voor de grote spoiler moet je 5 km/u inboeten, maar krijg je wel extra grip in de plaats. Zowat elk onderdeel bestaat uit carbonvezel, wat de wagen een eind lichter maakt. Snel stilstaan kan aan de hand van keramische remschijven. (via: GermanCarBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...