Eerste foto: Opel Astra

opel_astra1
Deze foto is de eerste echte – en weliswaar enorm wazige – afbeelding van de Opel Astra. Eerder zagen we al een soort van lijnenspel.

We zullen de Opel Astra op de IAA in Frankfurt zien, september dit jaar. Het design heeft duidelijk wat weg van de Opel Insignia, die daar veel goede kritiek op kreeg. Tegen 2010 zou de Astra voor het eerst bij de dealer moeten staan. Foto’s van de GTC, Cabrio en driedeurs moeten nog volgen.

De Astra krijgt niet alleen een speciaal interieur, hij wordt ook veiliger. De adaptieve koplampen – die de Insignia ook heeft –  verhogen niet alleen het zicht, maar ok zichtbaarheid. Aan de voorkant is er ook het ‘Front Camera Systeem’ dat verkeersborden detecteert en herkent, in combinatie met een Lane Departure Systeem. (via AutoWereld)

opel_astra_1

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto: Opel Astra"

  1. _________________ 09-01-2009 om 20:53

    ziet er een beetje uit als die nieuwe megane

Reageer

Reactie aan het plaatsen...