Top Gear moet besparen

Top Gear
De economische crisis treft niet alleen de autobouwers maar raakt nu ook de BBC waardoor Top Gear zal moeten besparen.
 
Dat schrijft Top Gear producer Andy Wilman op de website van ons favoriete autoprogramma. Ondanks het feit dat Top Gear het tweede meest bekeken programma is op BBC2 zullen ook zij met minder geld moeten rondkomen volgend jaar. Het probleem is echter dat volgens Wilman er niet veel te besparen valt, er wordt volgens de producer bijna geen geld verspild en het cliché dat elke euro effectief op het scherm verschijnt klopt.

Presentator Jeremy Clarkson heeft zo zijn eigen visie op de feiten. Volgens hem moet het volgende seizoen bestaan uit 13 kwaliteitsvolle afleveringen zoals we gewoon zijn, om vervolgens één aflevering volgens de “super low-budget strategie” te draaien. Als het idee van Clarkson komt kan dat alleen maar veel hilariteit betekenen.
 
Top Gear sloot vorige week het twaalfde seizoen af met een trip door Vietnam, die aflevering kunnen jullie hier bekijken.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Top Gear moet besparen"

  1. Willem 06-01-2009 om 23:08

    Hmmmmmm, ik herken dit onderwerp van ergens… plagiaat?;)
    We kunnen enkel hopen dat ze verder doen zoals ze bezig zijn!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...