Spyshot: Mercedes E-klasse Coupe in profiel

Mercedes E-klasse Coupé Spyshot
In Duitsland is de E-klasse Coupé gespot, de opvolger van de CLK stond er bijna zonder camouflage geparkeerd.

De gefotografeerde E-klasse Coupé ziet er dynamisch uit met grijze metallic verf, zilveren ruitomlijsting en vijfspaaks-velgen. Het is duidelijk dat de E-klasse Coupé invloeden meekreeg van de concept FASCINATION die op het autosalon van Parijs werd voorgesteld. Het motorgamma zal starten bij een 1.8 liter turbobenzine en gaan tot een 500 pk krachtige AMG-variant.

De E-klasse Coupé zal normaal op het autosalon van Genève in Maart voorgesteld worden. De E-klasse Sedan wordt volgende week op het autosalon van Detroit verwacht, de E-klasse Cabrio zal in Frankfurt (September 2009) zijn opwachting maken. (Via: WCF)

Mercedes E-klasse Coupé Spyshot

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshot: Mercedes E-klasse Coupé in profiel"

  1. CARSTEN HARALD 17-01-2011 om 0:07

    IK HEB DE E COUPE 220 GEZIEN OP HET SALON IN BRUSSEL,ik was direct, smoor
    verliefd op het nieuwe concept,en dan direct getekend voor de nieuwe wagen !!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...