Lamborghini Gallardo GT3 door Reiter

Reiter Lamborghini Gallardo GT3
Reiter engineering heeft zich ontfermd over de Gallardo GT3 racewagen en heeft er een straatversie van gemaakt.

Reiter liet de 5-liter V10 uit de Gallardo GT3 ongemoeid maar zorgde voor aanpassingen in carbon en verbreedde de wagen met 60mm. Verder werd er een nieuwe voorgrille, nieuwe sideskirts en een carbonvezel achtervleugel toegevoegd. Dat alles moet ervoor zorgen dat je Gallardo er een stuk sportiever uitziet.

Om toch voor wat extra vermogen te zorgen heeft Reiter een nieuw uitlaatsysteem geplaatst. Deze zorgt voor een gewichtsbesparing en wat extra paarden. Voor het rubber werd gekozen voor Michelin Pilot Sport 2 banden, de standaardzetels werden daarenboven vervangen door lederen racestoelen. (Via: WCF)

Reiter Lamborghini Gallardo GT3

Reiter Lamborghini Gallardo GT3

Reiter Lamborghini Gallardo GT3

Reiter Lamborghini Gallardo GT3

Reiter Lamborghini Gallardo GT3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...