Fisker zal het studiemodel Sunset in Detroit tonen

fisker_sunset_1
Fisker, dat we allemaal kennen van de milieuvriendelijke Karma, zal een conceptcar voorstellen op het autosalon van Detroit.

En tegenwoordig is het ‘in’ op voorhand teasers de wereld in te sturen. Fisker deed dat ook en het resultaat ervan is de foto hierboven. De wagen wordt allicht van het type ‘plug in-hyrbide’ wat maakt dat de Fisker Sunset allicht zo’n 70 kilometer op elektriciteit alleen kan rijden.

Lithium-ion batterijen stockeren de energie, twee elektromotoren drijven de wagen aan met de hulp van een verbrandingsmotor.  Dit klinkt alvast veelbelovend. Meer informatie volgt ongetwijfeld nog! Als je trouwens eens op de foto hieronder kijkt, zie je dat de deur linksvooraan geen ruitomlijsting heeft, wat zou kunnen wijzen op het feit dat het een carbio-model wordt.

fisker_sunset

Deel dit bericht:

1 reactie op "Fisker zal het studiemodel Sunset in Detroit tonen"

  1. PJS 01-01-2009 om 23:30

    Dat Fisker met een cabrio zal komen weten we al langer, zie daarvoor dit artikel

Reageer

Reactie aan het plaatsen...