2008 recordjaar voor Lamborghini


Terwijl veel constructeurs het lastig hebben, kondigde Lamborghini aan dat 2008 een recordjaar was voor het bedrijf.

Lamborghini wil niet zeggen hoeveel Lamborghini’s over de toonbank gingen (voor zover een Lamborghini over een toonbank gaat natuurlijk), maar laat wel weten dat 2008 een recordjaar was.

Lamborghini heeft dus duidelijk geen last gehad van de kredietcrisis en zegt dat dat te danken is aan een “favorable strategic position”, wat in het kort wil zeggen dat de kopers van Lamborghini’s nog steeds geld genoeg hebben om Lamborghini’s te kopen.

Bij Lamborghini vallen er geen ontslagen, in tegenstelling tot bij vele andere bedrijven, maar de verplichte vakantie is wel 8 dagen lang. Meer nieuws over de resultaten worden verwacht op de North American International Auto Show in Detroit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...