G-Power BMW M5 Hurricane haalt 360 km/u


De BMW G-Power M5 Hurricane kenden we al en in het artikel waarin we hem voorstelden konden we lezen dat G-Power de kaap van 350 km/u wou overschrijden.

G-Power haalde 360 km/u en haalt daarmee haar eigen benchmark, maar nog belangrijker, het is nu recordhouder, aangezien het de vorige recordhouder, Brabus met haar Rocket, van de troon heeft gestoten. G-Power liet ook weten dat het zal blijven innoveren, als het zich daartoe genoodzaakt ziet. Als Brabus iets nieuws uitbrengt dus?

Dat is natuurlijk nog niet genoeg voor G-Power, want het is van plan nog een 20 paarden extra onder de motorkap te stoppen. Door die ingreep zou de wagen 367 km/u moeten kunnen halen. De extra kracht komt uit de twee superchargers die een ingreep ondergingen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "G-Power BMW M5 Hurricane haalt 360 km/u"

  1. XliljeezyX 22-12-2008 om 22:35

    het plan is inmiddelasal uitgevoerd en is getest op de test-track van VW.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...