Bugatti Veyron door Mansory

bugatti_veyron_mansory_
Mansory is gekend als een tuner die de exclusievere wagens onder handen neemt. Zo zagen we al een SLR, Bentley Continental GT en Aston Martin DB9 de revue passeren.

Dé exclusiefste wagen bij uitstek, de Bugatti Veyron, hadden we echter nog niet gezien. Blijkt nu dat Mansory al eens een Veyron onder handen had genomen om hem er te doen uitzien als een Bugatti Veyron Pur Sang

Mansory heeft echter nog een Veyron aangepakt, waarvan het resultaat in dit artikel te bewonderen is. Een autohandelaar in de Verenigde Arabische Emiraten heeft een exemplaar van de Bugatti Veyron dat niet bepaald standaard is. De grijs/zwarte Veyron kreeg de naam Vinsero mee. De voorkant krijgt een chrome-accent in de vorm van een V-mee, de velgen zijn ook niet standaard.

Het is niet bekend of deze Veyron ook een motorupgrade kreeg, maar het lijkt mij niet echt nodig, gezien de prestaties van een ‘standaard’ Veyron. Wie wel een motorupgrade zou willen, kan wachten tot Bugatti die zelf uitbrengt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bugatti Veyron door Mansory"

  1. bas 24-12-2008 om 18:06

    lijp!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...