Teaser: Subaru Legacy concept

Teaser: Subaru Legacy concept
Subaru stopt wel met Rally maar de ontwikkeling van de nieuwe Legacy gaat gewoon door, in Detroit zal het een conceptversie voorstellen.

De Legacy concept zal op het autosalon van Detroit in januari voorgesteld worden ter ere van de twintigste verjaardag van de Legacy. Het concept zal ons een voorproefje geven van hoe de vijfde generatie van de Legacy eruit zal zien.

Op de teaserfoto zien we enkel de voorkant van de Legacy concept, opvallend zijn de LED-lichten en de voorspoiler in de bumper. De conceptwagen heeft op het eerste zicht wel een stoere neus. Onder de motorkap van de Legacy concept zit een 3.6 liter boxer motor met een vermogen van 258 pk en 350 Nm koppel. Momenteel is de grootst beschikbare motor in de Legacy een 3 liter met 245 pk en 297 Nm koppel.

Teaser: Subaru Legacy concept

Deel dit bericht:

3 reacties op "Teaser: Subaru Legacy concept"

 1. _________________ 18-12-2008 om 9:13

  “Onder de motorkap van de Legacy concept zit een 3.6 liter boxer motor met een vermogen van 258 pk en 350 Nm koppel. Momenteel is de grootst beschikbare motor in de Legacy een 3 liter met 245 pk en 297 Nm koppel.”

  0,6 liter nodig voor 13 pk ????
  Is dit verkeerd opgeschreven of zijn ze nog steeds ondersteboven van het terug trekken uit de WRC????

 2. PJS 18-12-2008 om 9:15

  Het verschil zit hem vooral in het koppel, +53 Nm.

 3. XliljeezyX 18-12-2008 om 22:12

  Ziet er gewoon netjes uit kan niet anders zeggen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...