Gespot: een BMW

bmw_spot
Spyfotografen van Leftlane legden deze foto’s vast van een zekere BMW. Over welk model het hier precies gaat, is echter nog niet duidelijk.

De wagen heeft namelijk vier deuren en het lijkt erop dat het hier over het platform van de BMW 7-reeks gaat. Het gaat hier om een zogenaamde ‘mule’, waarvan de voorkant van een nieuw model samen met de zijkant en de achterkant van een BMW 7-reeks op hetzelfde platform zijn ‘geplakt’.

Het zou dus kunnen dat het hier om de BMW CS Concept gaat, die onder de naam BMW 8-reeks het productiestadium zou zien. We moesten echter al met spijt mededelen dat er geen BMW 8-reeks zou komen, dus de mogelijkheid dat het hier om een BMW 8-reeks gaat, lijkt onwaarschijnlijk, tenzij BMW tóch van plan zou zijn een 8-reeks te maken, wat niet bepaald aannemelijk is in deze economische crisis.

Ook de looks van deze mule lijken de komst van een 8-reeks uit te sluiten. Het is inderdaad zo dat de BMW 8-reeks op het platform van de BMW 7 gebouwd zou worden, dus dat houdt al steek, maar het model dat we hier zien vertoont op geen enkele manier gelijkenissen met de BMW CS Concept, wat wel het geval zou zijn, mocht het hier om een 8-reeks gaan.

Wat zou deze mule dan wel kunnen worden? De BMW 5-reeks alleszins niet, want die zit al een eind verder dan het mule-stadium, zo bewijzen deze impressiefoto en deze spyshots. Misschien is het de nieuwe voorkant van de BMW 6-reeks die getest wordt? Tegen 2011 zou de nieuwe 6-reeks op de markt moeten komen. De nieuwe 6-reeks zal normaal groter zijn dan de huidige, wat zou kunnen betekenen dat deze 6-reeks op het platform van de 7-reeks zal staan.

Wat het precies is weten we dus hoegenaamd niet, wees dus vrij zelf te speculeren in de comments.

(via LeftLaneNews)

Deel dit bericht:

7 reacties op "Gespot: een BMW"

 1. PJS 17-12-2008 om 12:24

  Ze werken al aan een facelift voor hun nieuwe 7-reeks? 😉

 2. MRM 17-12-2008 om 12:40

  dan zouden ze geen mule gebruiken he 😉

 3. PJS 17-12-2008 om 14:48

  Ze zijn gewoon de aartslelijke neus van de nieuwe BMW 7 aan het vervangen 😉

 4. MRM 17-12-2008 om 15:06

  dat kan natuurlijk altijd

 5. XliljeezyX 18-12-2008 om 22:07

  Misschien gek gedacht maar het kan een facelift zijn voor de 5?

 6. MRM 18-12-2008 om 22:49

  op het platform van een 7?

 7. XliljeezyX 18-12-2008 om 23:08

  Tjah, wie weet?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...