Alfa Romeo MiTo voortaan ook met 1.3 JTDm

Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo lanceert een nieuwe motor voor de MiTo, de 1.3 JTDm met 90 pk stoot slechts 114 g/km uit en geniet daardoor van een ecobonus van 3%.

Het motorgamma van de Alfa Romeo MiTo bestaat momenteel uit de 1.4 Benzine met 78 pk, een 1.4 turbobenzine met 155 pk en de 1.6 JTDm met 120 pk. Vanaf nu is er ook een kleinere diesel beschikbaar, de pittige 1.3 JTDm kan dankzij zijn uitstoot van slechts 114 g/km rekenen op een ecobonus van de regering ter waarde van 3% van de aankoopprijs. Ook de lage belasting op inverkeerstelling en rijtaks zijn sterke fiscale troeven. Het verbruik buiten de stad blijft beperkt tot 4,3 liter per 100 km.

De Alfa Romeo MiTo heeft daarenboven in de Euro NCAP tests vijf sterren behaald. Ook de 1.3 JTDm beschikt standaard over deze veiligheidsuitrusting die bestaat uit airbags, actieve hoofdsteunen, dynamische stabiliteitsregeling (VDC) en gordelwaarschuwingen voor de vijf passagiers. 

De Alfa Romeo MiTo met 1.3 JTDm heeft een niet onaardige basisprijs van 16.800 euro voor het Progression uitrustingsniveau en 18.300 euro voor het Distinctive pakket.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...