Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010
We hebben nieuwe spionagefoto’s van de facelift van de Mercedes S-klasse, deze keer met zo goed als geen camouflage.

De Mercedes S-klasse zal volgend jaar voorgesteld worden op het autosalon van Genève en zal in de zomer van 2009 bij de dealers staan als een 2010 model. De vernieuwde S-klasse krijgt LED dagrijlichten onder de koplampen en LED mistlampen in de onderbumper. Verder krijgt de facelift van de S-klasse aan de zijkant een chromen lijn onderaan, iets dat we reeds kennen van bij Maybach. Achteraan krijgt de nieuwe S vernieuwde achterlichten die iets hoekiger ogen dan het huidige model en zitten de uitlaatpijpen verzonken in de achterbumper.

Binnenin Mercedes’ vlaggenschip vinden we bij de facelift het SPLITVIEW scherm in de middenconsole. Deze maakt deel uit van het vernieuwde COMAND infotainment systeem dat gekoppeld is aan een 8 inch LCD scherm dat afhankelijk van de inkijkhoek andere beelden kan weergeven. Dankzij deze technologie kan de bestuurder op het 8″ scherm het navigatiesysteem bekijken terwijl de passagier op hetzelfde scherm een video bekijkt.

Spyshots: (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Spyshots: Mercedes S-klasse 2010

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mercedes S-klasse 2010"

  1. Nick-Benz 04-05-2009 om 9:37

    apart

Reageer

Reactie aan het plaatsen...