Rinspeed iChange Concept onthuld

Rinspeed iChange Concept
Rinspeed heeft een nieuw concept klaar, de iChange concept beschikt over 177 pk en kan het aantal zitplaatsen letterlijk veranderen tussen 1, 2 en 3.

De Rinspeed iChange rijdt op elektriciteit en beschikt over 177 pk vermogen, onder water duiken zoals met de Squba zal je weliswaar niet kunnen maar de iChange neemt de term flexibiliteit wel zeer letterlijk. De wagen kan zich omvormen van 1 tot 2 of tot 3-zitter, afhankelijk van hoeveel zitplaatsen je nodig hebt op het moment. Daarvoor heeft de iChange een flexibele structuur waardoor je met 1 passagier over een sportwagen beschikt en met drie passagiers eerder over een stationwagon.

Hoe we ons dat precies moeten voorstellen weten we niet, van de geanimeerde beelden worden we alvast niet veel wijzer. Op het autosalon van Genève zou de iChange Concept in levende lijve te zien moeten zijn. We zijn alvast benieuwd.

Rinspeed iChange Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...