Top 10 Paintspecial

Paintspecial
De keuze van een auto is op zich al zo moeilijk, en als je dan al een model hebt kunnen kiezen, dan wacht je nog de verfkeuze. Soms heerst er een bepaalde modetrend, maar voor je het weet is die terug passé. Als je liever voor iets speciaals – zeg gerust extravagant – wil gaan, dan kan je altijd een special laagje verf kiezen. Enkele toffe voorbeelden vind je hieronder.

 • Mini Cooper Agent Provacteur edition
  Deze Mini werd aangepast door/voor Agent Provacteur. Altijd leuk om een showwagen te hebben van het werk! Qua afwerking is dit plaatje volledig compleet, wat erop wijst dat ze voor dit concept voldoende tijd hebben genomen.  

 • Volvo Custom Vinyl Wraps
  Geen zin in een doodsaaie C30, dan kan je bij Volvo kiezen voor toffe retroprints.
 • Trippy Alan Aldridge Mini
  Alweer een Mini, en het is niet de laatste in dit rijtje. Wegens zijn tof uiterlijk & relatief lage kostprijs zijn deze kleintjes erg begeerd in de modewereld.
  Aan de designer van deze print – Alan Aldridge, een designgoeroe uit Engeland heb ik maar 1 mededeling, namelijk “stop aub met die drugs, het is echt niet goed voor jou!”. Oordeel zelf gerust!
 • Tetsu Bentley Continental GTR
  Een Bentley verdient het niet om aangepast te worden; en als je het probeert, doe het dan dan deftig. Tetsu slaag hier niet in, en heeft zelfs de lelijkste Continental ooit gemaakt. Matzwart & goud en daarop een verschrikkelijke painting.. Afvoeren die handel!
 • Tequila Sunrise Prius
  De Prius, niet onze favoriete auto, en zeker niet met een oranjegouden lak. Het totaalplaatje van “Foute Wagen” wordt voltooid door de vleugeldeuren, en het standaard interieur.  

 • Gouden Aston Martin
  Een DB7 doet velen hun hart sneller slaan, zeker met een mooie Aston Martin kleurkeuze. Je kan het ook zelf speciaal maken door zelf iets te proberen, maar als je dit dan kiest, probeer om de wagen in zijn geheel te bewerken.
 • Snakeskin Citroen Saxo
  Lelijk.
  Verder niets meer op aan te merken, en felicitaties aan de “createurs” dat ze een wagen kunnen maken waarvan het totaalconcept klopt, wat de gouden Aston niet had!  

 • Swarovski Crystal-Covered Patriotic Mini Cooper
  Mocht Obama nog geen promowagen hebben, dan kunnen we enkel deze Swarovski Mini aanraden. Versierd met 1 miljoen diamantjes is deze kleine citycruiser alvast de duurtste in zijn segment. Opletten waar je deze parkeert is tevens ook de boodschap!
 • Matzware Rolls Royce Phantom
  Eigenlijk zijn dit wagens die niet aangepast moeten/mogen worden, desondanks is deze erg geslaagd. Mocht The Darthvader ooit eens op aarde langskomen, dan zou hij zich zeker in deze matzwarte Rolls laten rijden. Deze paintjob is erg goed geslaagd, zeker als je kijkt naar de detailafwerking, zelfs de velgen en de beschermvrouw van elke RR werd voorzien van een nieuwe verflaag.
 • Chrome SLR McLaren
  Dit kan je niet omschrijven, een half miljoen euro kostende supercar zo hard laten blinken dankzij hoogwaardig, blinkend chroom, dit kan enkel in het Midden Oosten voorkomen.
  Prachtig dat wel, maar vooral extravagant!
 • Moraal van het verhaal: Des goûts et des couleurs, ça ne se discute pas...

  Deel dit bericht:

  4 reacties op "Top 10 Paintspecial"

  1. PJS 11-12-2008 om 22:49

   Geef mij dan maar die continental, lachen! 🙂

  2. _________________ 11-12-2008 om 23:15

   -eerste mini: je valt wel op 😉
   -prius: maakt hem van buiten wel een stuk beter!
   -saxo: vet!!!! ziet er leuk uit
   -phantom: vind ik niet zo mooi, ziet eruit alsof het thuis met een spuitbus is gedaan
   -SLR: zonde, ik vind hem in het goud mooier, zoals de MANSORT Renovatio SLR

  3. BNNY 11-12-2008 om 23:27

   Die Conti is ECHT lelijk..

   Voor mij zou die SLR moeten volstaan, aangezien ik te groot ben voor de (1e) Mini

   Die Volvo’s zijn echt geslaagd!

  4. PJS 11-12-2008 om 23:32

   Het was ironisch van die Continental 😉

  Reageer

  Reactie aan het plaatsen...