Mercedes Splitview vanaf midden 2009 in S-klasse

Mercedes Splitview technologie
Mercedes heeft samen met Bosch een nieuwe technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om twee verschillende beelden te tonen op hetzelfde scherm.

De technologie om op hetzelfde scherm, afhankelijk van de inkijkhoek, andere beelden weer te geven bestaat al langer. De technologie werd echter nog nooit toegepast in voertuigen. Mercedes gaat vanaf de zomer van 2009 als eerste de Splitview technologie installeren in de S-klasse.

Dankzij de technologie kan de bestuurder op het 8″ scherm het navigatiesysteem bekijken terwijl de passagier op hetzelfde scherm een video bekijkt. Splitview maakt deel uit van de het COMAND systeem van Mercedes. De passagier krijgt daarenboven ook een koptelefoon om de bestuurder niet te storen met het geluid van de video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...