Gelekt: Mercedes E-klasse

Mercedes E-klasse
Gisteren zagen we ‘m nog met wat camouflage, nu is hij al helemaal naakt: de Mercedes E-klasse.

Officiële foto’s lekken wel vaker en bij Mercedes is dat niet anders. De foto’s die je hier -in weliswaar povere kwaliteit- ziet, zijn officiële foto’s van Mercedes, al is het niet de bedoeling dat wij ze hier al zien. De kans is dus groot dat Mercedes binnenkort haar officiële foto’s in hogere kwaliteit op het web zal verspreiden.

Eigenlijk wisten we al hoe de E-klasse eruit ziet, nu hebben we weliswaar zekerheid. Zoals eerder al gezegd is de E-klasse iets langer en breder geworden, wat het comfort en de ruimte verhoogt. De motorkap komt 5cm omhoog als een fietser of voetganger wordt aangereden en potentieel gevaarlijke objecten worden gedetecteerd, dit alles om de veiligheid te verhogen.

Normaal zullen we de E-klasse op het autosalon van Genève zien, samen met de E-klasse Coupé. De Cabrio volgt later, allicht in Frankfurt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...