Spyshots: Mercedes E-klasse zo goed als naakt

Mercedes-Benz E-klasse
Binnen ongeveer een jaar zal de nieuwe Mercedes E-klasse op de straat te zien zijn, dus waarom nog verstoppertje spelen, moet Mercedes gedacht hebben.

Spy-fotografen van GlobalMotors.net hebben namelijk deze Mercedes E-Klasse zo goed als naakt vast weten te leggen. Enkel de lampen en de logo’s werden gecamoufleerd, maar voor de rest is alles zichtbaar. We kunnen direct zien dat de veranderingen aan de E-klasse te ingrijpend zijn om facelift genoemd te worden, maar drastisch veranderde de E-klasse alleszins niet.

Aan de zijkant zien we een redelijk grote vouw die door de twee deurgrepen gaan, aan de achterkant zijn de achterlichten een flink eind gekrompen in vergelijking met de huidige E-klasse en aan de voorkant zien we naast nieuwe koplampen een lichtjes grotere grille met 4 lamelle in plaats van 3.

De motoren die beschikbaar zullen zijn kennen we eigenlijk allemaal al uit het huidige gamma, al is de kans groot dat er een hybride-variant van de E-klasse komt, om enkele hippies tevreden te stellen. De AMG-variant zal zoals steeds weer de 6.2 liter V8-motor krijgen.

Aan de binnenkant zien we normaal een kleine S-klasse, aangezien onder andere Night-Vision en het nieuwe COMAND-systeem ook in de E-klasse terug te vinden zullen zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...