Spyshots & Impressie: Jaguar XJ

Jaguar XJ Spyshot
We zagen al spyshots van de Jaguar XJ, maar toen had hij nog niet het definitieve exterieur van de productieversie. Nu wel, al zit dat exterieur betrekkelijk goed verstopt.

Tot op heden stond de Jaguar XJ gekend als een van de meeste traditionele, klassieke en conservatieve wagens ter wereld, aangezien hij steeds datzelfde klassieke design kreeg, met slechts kleine tekenen van vernieuwing.

De Jaguar X351 – want zo gaat de toekomstige XJ nu nog door het leven – werd aan verschillende dealers getoond en die omschrijven de nieuwe XJ als gelijkaardig aan de Aston Martin Rapide en de Mercedes CLS. De Jaguar XJ zal er niet meer zo klassiek uitzien als de vorige versies, liet het hoofd van de designafdeling, Ian Callum, weten.

De XJ zal het aluminium chassis van de huidige generatie XJ gebruiken, maar op zich is dat geen slechte zaak. Wie weet zien we een conceptversie van de XJ in het komende jaar, maar tegen de XJ effectief in productie zal gaan, zullen we minstens 2 jaar verder zijn.

(via LeftLaneNews)

En nog een impressie:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...