Rolls-Royce ontslaat 40 werknemers

Rolls-Royce Phantom Coupé
Als je dacht dat van alle Britse automerken enkel Rolls-Royce gespaard bleef van de kredietcrisis dan had je het mis. Het Britse luxemerk ontslaat 40 werknemers.

Naast het ontslag van 40 werknemers met tijdelijk contract wordt de productie in West Sussex vanaf enkele dagen voor Kerstmis vier weken stil gelegd. Volgens Rolls-Royce heeft het echter niet veel gemerkt van de mondiale crisis. De stappen zouden enkel worden genomen om meer flexibiliteit in de productie door te kunnen voeren. Volgens de fabrikant is er wel een milde daling in enkele regio’s merkbaar. Vreemd het merkte toch niets van de mondiale crisis?

Rolls-Royce voelt de bui blijkbaar hangen en heeft daarom dus 40 werknemers met tijdelijk contract naar huis gestuurd. Volgens Rolls-Royce is er (nog) geen reden om ook vast personeel te ontslaan. Het luxemerk meldt dat het in de eerste drie kwartalen van 2008 een lichte groei kende, het vierde kwartaal zal blijkbaar tegenvallen. (Via: Carros)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...