Eerste foto: VW Golf Plus

Volkswagen Golf Plus
Op de tuningshow in Essen werd de folder van de nieuwe Golf Plus uitgedeeld. Vreemd, want de wagen is nog niet voorgesteld.

De AutoTelegraaf deed deze ontdekking en belde VW op om te vragen of ze op de hoogte waren van het feit dat er al brochures verspreid werden. Dat was niet het geval. De voorstelling zal normaal op het autosalon van Bologna gebeuren, dat binnenkort plaatsvindt.

De nieuwe Golf Plus krijgt een voorbumper gelijkaardig aan die van de Golf VI, nieuwe koplampen, hier en daar wat chroom, nieuwe achterlichten en een nieuwe achterbumper. Die dingen moeten ervoor zorgen dat het verschil tussen de standaard Golf en de Golf Plus niet te groot wordt, want de hatchback onderging een ingrijpendere verandering qua carosserie dan de Golf Plus.

VW Golf Plus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...