Volkswagen toont exclusieve Eos en Scirocco

Volkswagen Scirocco Collectors Edition
Volkswagen heeft op het tuningsalon van Essen, het grootste tuningevent in Duitsland, exclusieve versies van de Scirocco en Eos voorgesteld.

Volkswagen heeft van de Scirocco een Collectors’ Edition gemaakt waarvan maar 100 stuks gebouwd zullen worden. Het exterieur is in Oryx wit, de Scirocco heeft Xenon hoofdlampen, een elektronisch panorama zonnedak en speciale 19″ lichtmetalen velgen. Binnenin vinden we ‘Berry White” lederen stoelen en een kit met Radio & Navigatiesysteem. Onder de motorkap van de Scirocco Collectors’ Edition vinden we een 200 pk sterke 2 liter turbo benzinemotor met DSG versnellingsbak.

Als tweede speciale versie is de Volkswagen Eos aan de beurt, de Eos White Night werd net als de Scirocco in wit en zwart uitgevoerd. Het exterieur is in Candy wit maar het klapdak, de grille en de zijspiegels zijn zwart. Binnenin zien we zwarte lederen zetels en witte inlegplaatjes. De Eos White Night heeft een 3.2 liter V6 onder de motorkap, goed voor 250 pk.

Volkswagen Scirocco Collectors Edition

Volkswagen Scirocco Collectors Edition

Volkswagen Eos White Night

Volkswagen Eos White Night

Volkswagen Eos White Night

Volkswagen Eos White Night

Volkswagen Eos White Night

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...