Spyshots: Jaguar XF-R

Spyshots: Jaguar XF-R
Deze week is de Jaguar XF-R opnieuw gespot, de XF-R wordt een high-performance versie van de Jaguar XF.

Jaguar heeft nog steeds niet vrijgegeven wanneer de Jaguar XF-R voorgesteld zal worden, insiders vermoeden echter dat de XF-R op het autosalon van Detroit, begin volgend jaar, voorgesteld zal worden. Zeker is wel dat Jaguar druk verder werkt aan de ontwikkeling van de wagen, daarbij zijn ze wel zeer zuinig wat betreft het afdekken van hun nieuwste creatie.

Opvallende wijzigingen tegenover de standaard XF zijn de luchtgaten in de motorkap, de herwerkte voorbumper, sideskirts en nieuwe velgen. Achteraan zien we vier uitlaatpijpen, een discrete kofferspoiler en iets dat lijkt op een diffuser. 

Onder de motorkap vinden we waarschijnlijk een 5 liter V8 met meer dan 500 pk vermogen. Het huidige topmodel de SV8 XF beschikt over een supercharged 4.2 liter V8 met 420 pk. De XF-R moet concurreren met de BMW M5, de Mercedes E63 AMG en de Audi RS6.

Spyshots: (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Jaguar XF-R

Spyshots: Jaguar XF-R

Spyshots: Jaguar XF-R

Spyshots: Jaguar XF-R

Spyshots: Jaguar XF-R

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Jaguar XF-R"

  1. XliljeezyX 30-11-2008 om 12:03

    Je kan zeggen (type) wat je wilt. maar 1 ding is zeker.. Hij is prachtig!

  2. Bert 30-11-2008 om 12:33

    Hij ziet er zeer bruut uit, het rood staat hem trouwens nog wel.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...