BMW ontwikkelt nieuwe multifunctionele autosleutel

BMW Multifunctionele autosleutel
BMW heeft een nieuw elektronisch snufje ontwikkeld, een multifunctionele autosleutel waarmee je onder andere kan betalen.

Deze zogenaamde ‘smart key’ kan natuurlijk eerst en vooral de deur van je auto automatisch openen van zodra je in de buurt van je BMW komt. Naast deze vrij elementaire functie kan de Smart Key van BMW ook gebruikt worden als kredietkaart, daarenboven kan de autosleutel elektronische informatie over een bus, trein of vliegtuigticket bevatten. Als klap op de vuurpijl kan de bestuurder in zijn persoonlijke sleutel alle instellingen van zijn BMW opslaan en zo dus makkelijk van BMW wisselen zonder alles opnieuw te moeten instellen.

Klinkt allemaal zeer aanlokkelijk natuurlijk, hopelijk werkt het systeem zo eenvoudig als het klinkt, we weten allemaal dat BMW’s iDrive niet het eenvoudigste systeem ter wereld is. Trouwens: als je je multifunctionele autosleutel verliest, verlies je meteen ook je hele bankrekening. Een vreemde gedachte.

BMW Multifunctionele autosleutel

BMW Multifunctionele autosleutel

BMW Multifunctionele autosleutel

BMW Multifunctionele autosleutel

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW ontwikkelt nieuwe multifunctionele autosleutel"

  1. XliljeezyX 02-12-2008 om 15:09

    Handig!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...