Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo
Tuner Marangoni heeft de Alfa Romeo MiTo onder handen genomen. Het vermogen van de 1.4 T stijgt met 65 pk tot 220 pk.

Het is vooral die motorupgrade waar we veel lof voor hebben, Marangoni is er in geslaagd om de standaard 1.4T met 155 pk op te krikken tot 220 pk. Met de buitenkant hebben we het echter iets moeilijker, de MiTo werd 4 centimeter verlaagd en kreeg vleugeldeuren mee. Verder werden de luchtinlaten vooraan vergroot en krijgen deze een vreemde vorm. Achteraan vinden we een diffuser en vier uitlaatpijpen.

Om de kermis compleet te maken werd de Marangoni M430 in twee kleuren gespoten, rood en wit, waarbij het rood op de motorkap ook nog eens een bijzonder wansmakelijk patroon bevat. De getunede MiTo staat daarenboven op rode 18″ profielbanden. Volgens Marangoni moet de M430 een opponent worden van de MINI GP, een gelimiteerde editie van de MINI met een 220 pk sterke 1.6 benzine. Allemaal goed en wel, maar hou het in het vervolg bij de motorupgrade, Marangoni!

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo

Deel dit bericht:

1 reactie op "Marangoni M430 Alfa Romeo MiTo"

  1. Bert 30-11-2008 om 12:34

    Marangoni had het inderdaad beter bij de motoraanpassing gehouden.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...