Eerste beeld: Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide
Een tijdje geleden zagen we de Aston Martin Rapide nog rondjes Nordschleife doen, nu krijgen we een eerste beeld over hoe het productiemodel eruit zal zien.

Volgens CAR magazine is dit de eerste officiële afbeelding van de Aston Martin Rapide. Zoals duidelijk te zien is, lijkt het productiemodel uitzonderlijk goed op het conceptmodel dat enkele jaren geleden getoond werd. De koplampen zijn lichtjes aangepast, dat wel. Naar het schijnt zou ook de achterkant wat kleine veranderingen ondergaan zijn, maar zeker geen drastische.

De Aston Martin Rapide zal de eerste Aston zijn die buiten het VK geproduceerd zal worden, door partner Magna Steyr. Aston Martin wil ongeveer 1000 à 2000 (wat een wereld van verschil trouwens) eenheden per jaar afleveren, al zal dat aantal het eerste jaar slechts op 500 neerkomen.

De conceptcar:

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste beeld: Aston Martin Rapide"

  1. XliljeezyX 28-11-2008 om 13:00

    Hij blijft prachtig!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...