BMW wil 1-reeks Shooting Brake


BMW wil in de toekomst een Shooting Brake-versie van haar 1-reeks bouwen. Een driedeurs stationwagon dus.

En deze wagen zal allicht aan het huidige gamma van BMW 1 reeks (drie- en vijfdeurs, Coupé en Cabrio) worden toegevoegd in 2011, wanneer de nieuwe BMW 1 zijn intrede zal doen. BMW laat nu al weten dat de wagen geen hopen bergruimte zal hebben en mijns inziens is een stationwagon zonder bergruimte iets als een café zonder bier of een wagen zonder nut, kortom: een lifestyle-wagen.

Het is natuurlijk niet zeker dat deze variant deel van de BMW 1-reeks zal uitmaken, want BMW denkt dat een driedeurs stationwagon misschien iets teveel zou concurreren met de MINI Clubman en concurreren met jezelf is niet altijd even optimaal.

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW wil 1-reeks Shooting Brake"

  1. XliljeezyX 29-11-2008 om 20:06

    nee. het is toch niet helemaal.. die 1-serie.. het is gewoon een duure VW golf..(met betere motoren..)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...