S5 krijgt LED achterlichten en 3de generatie MMI

Audi S5 Facelift
Het nieuws over de facelift van de Audi S5 komt met mondjesmaat binnen. Eerder hadden we het over de downgrade naar V6 motor, nu wordt duidelijk dat Audi de nieuwe S5 LED achterlichten en de derde generatie van het MMI systeem meegeeft.

De Audi S5 krijgt een facelift in 2009 en dat zullen we geweten hebben. Eerder werd er gespeculeerd dat de V8 plaats zal maken voor de V6 uit de S4. Deze motor levert 333 pk. Nieuw opgedoken foto’s tonen ons dat de 2009 S5 voorzien zal zijn van LED achterlichten en de derde generatie van het MMI systeem. De lichtwijziging is niet zo verrassend maar zorgt er toch voor dat de S5 een stuk eleganter oogt. We verwachten dat deze LED’s binnenkort ook op de A5 facelift te vinden zullen zijn.

Het entertainment systeem krijgt ook een update, de Audi S5 krijgt de derde generatie van het MMI systeem. Het geavanceerde navigatie- en multimediasysteem kennen we ook al van de facelift van de A6. Het nieuwe MMI-systeem heeft betere graphics, een grotere harde schijf voor muziek en een GPS systeem dat gebouwen in drie dimensies weergeeft in de stad.

Foto’s: (via QARSI)

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift

Audi S5 Facelift MMI

Deel dit bericht:

1 reactie op "S5 krijgt LED achterlichten en 3de generatie MMI"

  1. XliljeezyX 26-11-2008 om 17:52

    Niet alleen de A6 heeft de nieuwe MMI maar ook de RS6 heeft het nieuwe MMi systeem. en ik moet eerlijk toegeven het is een geweldige uitvinding. veel beter dan bmw’s iDrive..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...