Eerste spyshots: Audi A7

Spyshots: Audi A7
Over de Audi A7 hebben we al veel geschreven, spyshots hadden we nog niet gezien. Vandaag zijn de eerste spionagefoto’s echter opgedoken.

Het heeft even geduurd maar de eerste spionagefoto’s van de toekomstige Audi A7 zijn binnen, eindelijk hebben we dus een bewijs dat Audi hard werkt aan zijn concurrent voor de Mercedes CLS dat tegen 2010 bij de dealers moet staan.

De Audi A7 zal het nieuwe vlaggenschip worden van het Duitse merk, de A7 zal de A8 namelijk met een duurder prijskaartje overtreffen. Van de Audi A7 zullen maar 40.000 exemplaren per jaar verkocht worden. De A7 wordt een vierzitter zoals de Passat CC en zal gebruik maken van een aangepaste versie van het platform van de toekomstige A6. De A7 zal zo’n 4,9 meter lang zijn.

Verwacht wordt dat ook een S7 en RS7 gebouwd zal worden, aangezien de volgende generatie S6 een V8 motor zal hebben verwachten we dat de S7 dezelfde motor zal overnemen. De RS7 zal waarschijnlijk aanspraak kunnen maken op de bi-turbo V10 uit de RS6. Motorisch zal er ook keuze zijn tussen een hybride A7 of een V6 diesel of benzine.

De Audi A7 zal zijn opwachting maken op het autosalon van Frankfurt in september volgend jaar.

Spyshots: (Via: LeftLanenews)
Spyshots: Audi A7

Spyshots: Audi A7

Impressie Audi A7

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste spyshots: Audi A7"

  1. XliljeezyX 25-11-2008 om 15:47

    op de bovenstaande foto kijkt het net een iets kleinere CLS

Reageer

Reactie aan het plaatsen...