Porsche 911 (998) gespot

Porsche 911 Turbo 2011
Onlangs werd deze Porsche 911 gespot, die de huidige 997 moet vervangen.

De wagen is nog flink ingepakt, maar Porsche kennende, moeten we niet veel veranderingen aan de buitenkant verwachten. Aan de voorkant staan de koplampen iets meer overeind en de achteruitkijkspiegels zitten vast aan de deur in plaats van aan het raam.

De kans is groot dat ook het motorengamma niet drastisch aangepast zal worden, de Porsche 911 zal dus nog steeds een flat-six krijgen, die misschien zelfs wat krachtiger wordt. Milieuvriendelijkheid wordt echter belangrijker en belangrijker, dus wellicht zal Porsche met deze 911 proberen de ideale balans tussen milieuvriendelijkheid en prestaties te vinden, om aan de alsmaar strenger wordende milieunormen te voldoen.

De gespotte wagen in kwestie is de 911 Turbo en zal naar alle waarschijnlijkheid over de inmiddels befaamde PDK-koppeling beschikken.

(via GlobalMotors.net)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...