Spyshots: Mercedes E-klasse Coupe

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé
We hebben nieuwe spyshots van de Mercedes E-klasse Coupé die in de lente van 2009 bij de dealers zal staan.

De Mercedes E-klasse Coupé is eigenlijk de opvolger van de huidige CLK. Deze spionagefoto’s zijn momenteel de beste die we ooit zagen. De E-klasse Coupé ziet er een stuk scherper uit dan zijn voorganger, de CLK. De achterlichten zullen ongetwijfeld met LED-techniek uitgerust zijn en de voorkant baseert zich meer op de E-klasse dan op de C-klasse. Onder de voorlichten zien we ook dat er plaats is gemaakt voor een rij LED dagrijlichten.

Onder de motorkap zullen we hetzelfde gamma motoren vinden als in de E-klasse. Het gamma gaat van een 1.8 liter turbobenzine tot een 500 pk sterke AMG versie. Diesels zijn er zoals gebruikelijk ook te vinden. De E-klasse Coupé zal te koop zijn vanaf lente van 2009.

Spyshots: (Via: WCF)

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé

Spyshots: Mercedes E-Klasse Coupé

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mercedes E-klasse Coupé"

  1. XliljeezyX 22-11-2008 om 23:24

    Ik snap niks meer van mercedes.. eerst zeggen ze dat ze van al die modellen af wil maar ze maken er steeds meer!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...